Hoppade över fänkålen och la till färska tomater, paprikapulver, tomatpuré och hummerfond. Tillsätt saffran, vitt vin, riven vitlök, tomatpuré, krossade tomater, timjan, paprikapulver, lagerblad, cayennepeppar, hummerfond, fiskbuljongtärningar och vatten
Skär laxen i bitar. Vispa ihop mjöl, vatten, vin, grädde, fond, fänkål, saffran, pressad vitlök, sambal oelek och citronskal i en traktörpanna eller i en gryta
(Skulle du råka ha saffran hemma, så smakar det givetvis gott i den här typen av anrättning. Coctailtomater, fänkål och röd paprika fick tillsammans med schalottenlök och vitlök sätta smak på själva soppan
Saffran förstås för den härliga färgen och smaken. Torsk och lax. Ta grytan från värmen och servera. Väldigt lik mina andra fisksoppor men den här gången hade jag mer vin än vad jag brukar ha, jag hade mycket fänkål, mycket purjolök och lite mindre av gul lök