Rosta pistagenötterna snabbt i en torr stekpanna under omrörning, grovhacka och ställ åt sidan. En ljuvlig persisk glass med smak av saffran och rosenvatten
Garnera med hackade pistagenötter. Tillsätt saffran, rör om och ta kastrullen från värmen. Frys glassen minst 4 tim. 1 pkt saffran. 1 msk pistagenötter
Garnera med hackade pistagenötter. Tillsätt saffran, rör om och ta kastrullen från värmen. Frys glassen minst 4 tim. 1 pkt saffran (½ g). 12 msk pistagenötter
Saffransglass med. Lös saffranet i det. Blanda glassen med. pistagenötter. Klicka ut glassen. Pistagenötter. Strö över pistagenötter och servera genast
Lös upp saffranet i Vin Santo eller Grand Marnier och blanda med glassen i den andra skålen. Blanda glassen i ena skålenmed pistagenötter, chokladoch kanel