500 g räkor med skal 1 fänkål, finhacka 3 vitlöksklyftor, krossade 1 msk smör att steka i 0. 1 fänkål. God och enkel soppa som kan förberedas fram till att du lägger i fisken
Häll tillbaka pastan i kastrullen och tillsätt under omröring fänkåls-, lök och saffransblandningen. Sjud saffranet med vinäger och olivolja i en liten kastrull
Värm grädde och saffran i en kastrull och krydda med S&P. Skölj och strimla purjolök och fänkål. 2 små fänkål. 1 paket saffran. Häll över saffransgrädden och sätt in i ugnen 11-12 minuter. 1 purjolök 2 små fänkål. 1 paket saffran
Finstrimla fänkålen. Fräs lök och fänkål i smör i en stor gryta. 1½ fänkål. 11 pkt saffran, 0,5 g. 1½ tsk stötta hela fänkålsfrön. 1Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 200 g laxfilé 200 g torskfilé 1 liten purjolök ½ fänkål 1 msk Arla® Svenskt Smör 1 pkt saffran, 0,5 g ½ tsk stötta hela fänkålsfrön 1 burk krossade tomater, ca 400 g 2½ dl Arla Köket® vispgrädde 5 dl vatten 1½ msk fiskfond ev ½ tsk saltSkär fisken i bitar. 1Tillsätt saffran och fänkålsfrön och låt fräsa med 1-2 min
saffran. Skär bakpotatisen och fänkålen in ½ cm tjocka skivor och fördela i en ugnsform. Finhacka vitlök, mortal fänkålsfrön och blanda med rapsolja, salt och peppar, spara
Garnera med lite fänkålsdill om du har. Fräs fänkål och vitlök i olivolja i 2 minuter utan att de tar färg. Tillsätt saffran och fräs försiktigt i ytterligare 1 minut. 2 ansade och strimlade fänkålsstånd (ta vara på fänkålsdillen)