Lagade Ku lao jou sötsurtfläsk med grönsaker och ananas tidigare. Fläsk,. Sötsura såsen, gör dubbel sats om ni vill ha fläsk som simmar i sås, annars ska den bara täcka
Kött och marinad300 g fläskfilé 2 msk Mrs Cheng. Sötsur sås1,5 dl ananasjuice 1 msk majsstärkelse 2 msk soja 1 msk vitvinsvinäger 1 msk honung, flytande 1 röd chilifrukt, finhackad (eller mindre om du inte vill ha så stark smak) 1 liten burk ananasringar, skurna i mindre bitar
500g fläskkött i strimlor. Blanda alla ingredienser och låt fläskköttet marienera i 10 minuter. Häll av frityroljan från pannan men spara ungefär 1tsk olja, häll i såsen och låt puttra 2 minuter, lägg i fläsket och blanda runt i 2 minuter till. 500g fläskkött i strimlor
Lagade Ku lao jou sötsurtfläsk med grönsaker och ananas tidigare. Sötsura såsen, gör dubbel sats om ni vill ha fläsk som simmar i sås, annars ska den bara täcka
Fritera lite fläsk i sänder och låt det rinna av på papper. 400 g bogfläsk, magert, finstrimlat. 400 g bogfläsk, magert, finstrimlat 2 st paprikor, i bitar 1 burk bambuskott à 400 g 1 burk ananas, skivad, 250 g 1 st rödlök, stor, i klyftor vetemjöl raps- eller majsolja till fritering Marinad
Lägg ner fläsket, sojasåsen och stek dem ca 3 minuter. 200 g fläskfiléer. 200 g fläskfiléer 4 st babymajs ½ grön paprika ½ gul paprika ½ röd paprika 4 stjälkar salladslök 1 morot 200 g ananas ½ tomat 1 msk tamarind pulp concentrate 1 msk honung 1 msk sojasås 2 msk ostronsås 1 msk ketchup 2 msk matolja