112 g Colemans senapspulver. Rör ihop pulver och socker och tillsätt resten. Dela satsen i 2 delar. Häll den i en bunke som tål micro och koka den på högsta effekt 2 minuter
Det finns otroligt många olika sorters senap att välja på i vanliga affärer, på apotek och i saluhallar och delikatessbutiker Jag har inte gjort någon räknekoll, men det skulle inte förvåna mig om det kommer upp i antalet olika sorters tandkräm
Blanda de olika senapssorterna med skalet från apelsin, honung och rom. 250 g dijonsenap. 1250 g skånsk senap. 1250 g dijonsenap 250 g skånsk senap 4 msk honung 1 ekologisk apelsin, finrivet skal 3 msk mörk romFinriv skalet på apelsinen
Hemlagad sötstarksenap. Servera sedan alla kompontenter med din hemmagjorda senap. Häll sedan av vattnet och mixa med resterande ingredienser till en krämig senap, du väljer själv hur grova senapsfrön du vill ha kvar
Sötstarksenap. Har även hunnit med att göra två hemmalagade senaper som gick fort att slänga ihop. Häll det sedan i en mixer eller använd stavmixer för att senapsfröna ska gå sönder
Sedan hällde jag över grädde som blandades med senap och så in i ugnen. Så nästa gång tar jag en mjöligare sort, jag tänker dra ner på mängden senap för originalmängden passade inte riktigt våra smaklökar och så tror jag att jag gör som jag brukar göra när jag gör potatisgratäng, d
Blanda olja, senap, vinäger och honung i en skål och mixa med mixerstav till en tjock vinegrette. 600g salmalax (helst backloin)1 spetskålshuvud1 fänkål5 gulbetor1 dl olivolja2 msk dijonsenap1 msk vitvinsvinäger2 msk flytande honung 1 knippe rädisor, tunt skivadegräslök, strimladbabyspenat Börja med att koka gulbetorna med skalet på i lättsaltat vatten tills de är nästan helt mjuka rakt igenom, ett litet tuggmotstånd är gott att ha kvar
Tillsätt crème fraiche, mjölk, kalvfond, soja, senap och timjan. 3 msk sötstarksenap. Fräs köttfärs, lök, vitlök och champinjoner i smör tills det blir lätt brynt
-)Det blev toast på vanligt vitt rostbröd, ett par skivor rökt kalkon, en rejäl skiva röd paprika, ett lager sötstarksenap, riven ost och en smula torkad timjan på varje macka