Sås till stekt torskfile creme fraiche recept

Torskfilé med tomat och basilika

Torskfilé med tomat och basilika

Det blir torsk i en sås med tomat och basilika. en skvätt vatten att tunna ut crème fraichen med. Blanda crème fraiche med en skvätt vatten och häll blandningen över fisken
Torskfilé med bacon

Torskfilé med bacon

Gör såsen. Koka upp till första bubblan och ta sen från värmen. Servera torskryggen öst med smöret den stekt i samt garnerad med knaprig bacon
Stekt torsk med dillsås och ärter

Stekt torsk med dillsås och ärter

4 900 g potatis Sås 1 ask färsk dill (à 20 g) 1 dl lätt crème fraiche 1/2 dl majonnäs salt peppar Grönsaker 250 g små ärter Torsk ca 600 g torskfilé 1 msk olja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong

Pestopanerad torskfilé

Tillsåsen. Jag serverade den nystekta fisken med ris, en enkel sås på crème fraîche, citron och chilisås, soyastekt pak choi samt fänkål à la grecque
Stekt torsk med romsås

Stekt torsk med romsås

Rör samman ingredienserna tillsåsen och smaka av med salt och svartpeppar. Stek den i smöret, ett par minuter på varje sida tills den är klar men inte överstekt
Sommarfisk med kall sås

Sommarfisk med kall sås

Den kalla fisksåsen är ett måste till. En rätt som är väldigt god och lätt att laga till är denna sommarfisk som är lite mer som en sallad
Torsk med härlig räksås

Torsk med härlig räksås

maizena för ljusa såser, till redning. Tillsätt lök, morot och palsternackor. Häll på vitt vin, créme fraiche och grädde
Skagenfisk

Skagenfisk

I går plockade jag fram några paket torsk ur frysen och bestämde mig för att sno ihop en skagensås och hälla över fisken – blev riktigt gott
Kockduell april 2014

Kockduell april 2014

smält smöret i en kastrull och låt det koka upp, under tiden tillsätter du saften av en citron och vitvin medan du rör om, till slut rör du i sockret och den finhackade gräslöken och håller såsen varm till servering

Helenas Fisk Lasagne

Låt puttra under omrörning tillssåsen tjocknar. Häll sedan såsen äver fisken. Smält under tiden mjukost, creme fraise, fiskbuljong och grädde tillsammans i en kastrull
Torsk med citronsås

Torsk med citronsås

Spara tillsåsen. Dela resten i fyra klyftor till serveringen. Stekt torsk. Smaka av såsen med citronsaft, cremefraiche, citronskal, vitpeppar och salt
Barnens frasiga fiskburgare

Barnens frasiga fiskburgare

Som tillbehörssås kan man göra egen remouladsås eller bara röra ihop t ex lite crème fraiche eller gräddfil med hackad dill, lite salt och en skvätt citron t ex
Konsten att panera fisk + Variationstips

Konsten att panera fisk + Variationstips

Till fisken tycker jag att det är givet med potatismos eller kokt potatis och en kall sås. Skolans kalla fisksås är ju en klassiker som aldrig blir gammal
Fiskpinnar med remouladsås

Fiskpinnar med remouladsås

Kokos, till en sås med lime – mmm. Paneringen skyddar fisken från den starkaste värmen så att fisken blir försiktigt tillagad därinne
Parmesanpanerad torsk

Parmesanpanerad torsk

Blanda ihop ingredienserna tillörtsåsen, smaka av och ställ åt sidan. Vi åt den parmesanpanerade torsken med diverse grönsaker som jag stekte i ugnen och en kall sås med örter och pepparrot