Dela sillenimindrebitar och rör ner isåsen. Dela sillenimindrebitar. Dessa funkar ju såklart inte bara tillmidsommar utan till påsken och julen också, ja, året runt helt enkelt
Skär sillenibitar och vänd runt isåsen. En sill jag kanske mest gillar för de fina färgernas skull och som lyser upp på julbordet är sillen som är smaksatt med havtorn och chili
Dela gärna sillenigaffelbitarinnan du lägger dom isåsen. Silli rom och citronsås. Sås. Lägg silleni lagen och låt den stå i kylen över natten, eller helst ett dygn
Innansillen blandas med romsås måste den läggas in, för annars smakar silleninte mycket. Recept på klassiskskärgårdssilli len och krämigsås gjord på crème fraiche och majonnäs
 Mixatill en slät sås. Inläggningar, såser, sallader, sånt som kompletterar det mesta av julmaten. Rör ut honungen icitronsaften och blanda ner isåsen
Fördela såsen med silleni en glasburk. Men tillbakatillsillen. Ända fram till något år sedan så tyckte jag att sill var en av de värsta sakerna på julbordet, det smakade ju hemskt
Skär sillfiléernaimindrebitar och varva sill och såsi en glasburk. Sill är det mest sökta receptet här inne under december månad, vilket tyder på att ni (liksommig) vill ha silltilljul
Häll av matjessillen och lägg bitarnaisåsen. Blanda en sås med creme fraiche, senap och pepparrot. Ställ åt sidantills det är rumstempererat eller kallt
Inläggningen med morot och rödlök kan du sedan antingen äta som den är eller ta upp sillen och lägg den i en krämigaresås gjord på tex creme fraiche eller yoghurt och valfrismaksättning (kanske rödlök och koriander, curry eller chili och sambal oelek)
På det traditionellajulbordet är gräddsåsen en given succé, medan såserna med tomat och dragon eller teriyakismak gör sig bättre på ett mer alternativtjulbord