Skala och skär schalottenlöken tillsåsen i mindre bitar. Fördela på bröden och drick en öl till. köttet från benen och vänd ihop det med den varma tomatsåsen
Skala och skär schalottenlöken tillsåsen i mindre bitar. Fördela på bröden och drick en öl till. köttet från benen och vänd ihop det med den varma tomatsåsen
Såsen tjocknar och smöret kan tillsättas i jämnare stråle lite i taget. Vispa i hackad gräslök och smaka av såsen med citronsaft, salt, socker och peppar
Innan jag länsade det sista till middagen hade jag även lite machesallad, ½ burk makrill i tomatsås (kvar från i förrgår) och lite av den underbara Grillade paprika- och tomatsåsen och det fick ingå i en alldeles jättegod pastasallad
Jag vill nämligen rekommendera smaksättningen till lite fetare fisksorter, och jag är helt övertygad om att den goda såsen fungerar lika bra til dessa fisksorter