Låt osten smälta i såsentillsätt sedan maizena som är utblandat med lite lite vatten. Vi ville lyxa till det lite med en god förrätt så det blev gratinerad hummer
Ha varma tallrikar och häll lite sås först i botten, lägg sedan lasagnebladet på till hälften. Den här lasagnen är verkligen urgod, med färskhummer, parmesan och ugnsrostade körsbärstomater i härligt fyllig hummersås
Amerikansk fryst hummer är helt ok till att gratinera eller som här, göra pastasås av. Några körsbärstomater på kvist sjöng på sista versen så fick utgöra basen i såsen, tillsammans med lök och vitlök
Blanda tillpestosåsen. Droppa ner oljan i en tunn stråle så tjocknar såsen efter en stund. I med creme fraichen, riven vitlök, hackad lök, citronsaft, salt och peppar, färsk persilja
Det är något roligt, men det måste få vara en hemlighet i någon dag till. De två små flaskorna med tomat kostade lika mycket som en färskhummer, men är fortfarande bara tomater