Häll såsen över kålen. Blanda färs, salt, nymald svartpeppar ochdijonsenap. Ta upp dem med hålslev. Hacka kaprisoch smörgåsgurka och blanda ner det i färsen
Servera kycklingen medsåsen, stekt potatis, rostade tomater ochkapris. Såsen till den här kycklingen blir sååå god med steksky, tomatsky, mascarpone och dragon
Röda och gröna röror till julmaten. Först och främst vill jag tacka för alla fantastiskt fina kommentarer jag fick igår, angående mitt beslut att lägga ner min Facebook-sida
Servera sedan alltihop med valfri sås. Välj en glaze som du gillar, antingen en färdig eller en som du slänger ihop med soja, honung, farinsocker, lite pressad vitlök och mängder av svartpeppar
Smaka av med salt, klart. Basilika ochpersiljesås är en sås som min mamma lärde mig i somras. Jag har gjort den ofta sedan dess, och den är enkel att variera för att göra om den lite, jag har flera tips på det och även tips på bra läsning, spännande fakta om basilika och persilja och mycket mer