Jag har fått en Crock-Pot att lotta ut till en läsare, så vill ni vinna en Crock-Pot, lämna en kommentar i kommentarsfältet nedan och berätta varför du skulle vilja vinna en Crock-Pot
Det här inlägget är i samarbete med The WineagencyJag tycker om att sätta guldkant på vardagen. En rödbetscarpaccio, ett glas vin, fötterna på soffan och bra musik
Ni som varit inne på hennes blogg känner ju till hennes fototeknik sedan tidigare, men det är så magiskt att till och med jag - en person som inte direkt brinner för frukost, blir helt lockad av att sätta klockan lite tidigare och svepa i mig i färgglada smoothies och milkshakes, äta våffelwraps och glass till frucke eller laga rödbetshummus
Häll på vinet och låt koka in i grönsakerna. 11 dl vitt vin. 1Några dillvippor eller fänkålsdillBörja med att sätta på rikligt med saltat vatten till pastan
Häll på vin, låt det koka upp, och tillsätt sedan grädde, salt och peppar och låt koka upp igen. ca 200 g kantareller2 schalottenlökar1 pressad vitlöksklyfta1 dl vitt vin3 dl gräddetagliatelle för 41,5 dl riven parmesanosthavssaltgrovmalen svartpepparvit tryffelolja, ca 1 mskBörja med att sätta igång att koka pastan
De kan förberedas kvällen innan om du vill, men framför allt så behöver du bara slänga ner allt i foliet, skjutsa in i ugnen och sätta dig ute i skuggan och dricka vatten medan maten blir klar
Det vin som skulle sätta gården Domaine la Rabidote på den svenska vinkartan. Vi skulle köpa vin av den svenska vinproducenten Anders Åberg – och vi hittade honom hemma i vardagsrummet