Rysk pytt i panna recept

Rysk pytt i panna

Rysk pytt i panna

Mosa ner och stek färsen i en het panna, krydda och blanda i senap, purjolök, rödbetor och ättiksgurka och lite rödbetsspad
Rysk pytt i panna

Rysk pytt i panna

4 portionerIngredienser 8 hg potatis, fast sort 6 hg köttfärs 2 msk fransk senap 2 dl purjolök, finhackad 1,5 dl inlagd rödbeta, små tärningar 1 dl ättiksgurka, hackad 3 msk kapris (kan uteslutas) smör tillstekning salt

Rysk pytt i panna

 Bryn köttresterna eller korven ilite av matfettet.  Fräs lök och selleri mjuka i matfett och blanda ner köttet

Rysk pytt i panna

Bryn köttresterna eller korven ilite av matfettet. Fräs lök och selleri mjuka i matfett och blanda ner köttet

Indonesisk rispytt

 Koka risetenligtanvisning på paketet. Skär köttet i små tärningar. Finstrimla under tiden lök och vitkål

Couscouspytt från Marocko

 Skär grönsakerna i små bitar och fräs dem mjuka ilite olja.  Smaka av pytten med salt och peppar. Låt allt bli genomvarmt