Det finns också en rysk variant som egentligen inte smakar något alls. Kall kokt potatis är gott att skiva och lägga på smörgås tillsammans med klippt gräslök och/eller kaviar
Ryskkaviar. Ryskkaviar. Eller vad sägs om finsk vodka med ryskkaviar, anklever med hallonclown face, my little ponny på V75 bong, ost serverad i låda med råttfälla och mycket mer
Prickade av en sak på min bucket list, nämligen ryskkaviar. Varför gå över ån efter vatten. Det var 2,5 år sedan som jag var i Tallinn förra gången, och det kändes bara bra att åka dit igen
Inlagd gurka är en favorit och en gång när jag reste i jobbet i Polen så fick jag själv förklara i köket att jag ville ha en förrätt bestående av Polsk traditionell mjölksyrad gurka med smetana, ryskkaviar och honung
Kaviar och hackad lök är en självklarhet till blinierna tillsammans med smetanan och det går till så att var och en blandar sin egen sats på själva blinien
Jag inspirerades av ett kinesiskt sätt att servera ryskkaviar på räkor där varje gäst får en klick kaviar serverad på toppen av en liten skål med stekta räkor
…är gnistrande svarta linser som liknar ryskbelugakaviar. Beluga är en lyxig lins som ofta jämförs och kallas för linsernas ryskakaviar, då både dess färg och form påminner om den exklusiva produkten
Kokt ägg med pyttelitet kaviar för smakens skull, rysk yoghurt med linfrön, lite Cream cheece, 2 ostskivor, en salamiskiva, 2 rökta skinkskivor, äggröra med bacon, en köttbulle och så fuskade jag med lite leverpastej