Bären ställdes åt sidan medan köttet som hade fått sin kappa lätt skuren i remsor och gnidits med flingsalt och svartpeppar, nu tog över platsen i den varma ugnen
Beroende på hur tjocka bitar du har så kan det vara en bra idé att låta de gå en stund iugnen. Ta fram köttet i god tid, helst en timmeinnan du ska steka
Du kan köra flera plankor iugnensamtidigt om du använder dig av varmluft. Moset kan du förbereda och göra innan och spritsa på plankorna och ini kylen, tills de ska iniugnen
Jag rostade samtidigt morötter på hög värme iugnentills de fått fin färg. Jag lät köttet vila och rörde under tidenihop en litedressing med olja, fisksås, chili, vitlök, citronsaft, vinäger, salt och peppar
Mosa under tidenihop getosten med créme fraiche och salta och peppra efter smak. MEN, när vi skulle bestämma mat på torsdagen så fanns det finryggbiffi närmsta affären, så då tog vi det därifrån