Mörkt Russinbröd Fördela degen i formarna och strö över solrosfrön. 60 g solrosfrön (ca 1 dl) + 0,5 dl till dekoration på brödet. 60 g solrosfrön (ca 1 dl) + 0,5 dl till dekoration på brödet En doft av Nybakt
Aprikos och Russinbröd 1 dl solrosfrön. 1 dl solrosfrön. 3-4 dl filmjölk. 1 dl hackade aprikoser. 1 dl russin. 1 dl pumpakärnor. 3 dl valfritt mjöl MILLES.WEBBLOGG.SE -
Mörkt filmjölksbröd Min dotter som är förtjust i russin gillar detta ”russinbröd”. Blanda ihop mjölsorterna med salt, solrosfrön, linfrön, russin och nötter ien bunke Salt och Sött
Mörkt russinbrödsolrosfrön (plus en halv dl till dekoration på brödet). Fördela degen i formarna, strö över solrosfrön och grädda i cirka 80 minuter Recept.se
Äppel- och russinbröd Tillsätt fe tärnade äpplena, russinen(frukten) och solrosfröna. 1 dl solrosfrön. Rör ut jästen i vattnet och blanda sedan i mjölet till en fast deg Matklubben.nu