Rulla ihop en remsa och lägg den på ett stort fat. Bred ut smeten jämnt på en plåt med bakplåtspapper. Fortsätt sedan att rulla resten av remsorna utanpå
Låt svalna och rulla in med t. Medelhavsön bjöd på precis det vi ville ha, sol, god mat och shopping. När väskan var färdigpackad och klockan ställd på onsdagskvällen så återstod endast en sak, fixa frukosten
Jag såg ett klipp på Facebook för ett tag sedan och tänkte att det såg ut som en dessert i min stil. Rulla ihop till en rulle och kläm till lite så att kanten håller ihop med rullen
Första gången jag gjorde cookiesen (på LCHF-vis och med kokosolja) lät jag degen vila i kylskåp och skar skivor av den, andra gången (med rårörssocker, vaniljsocker och mandelolja) rullade jag degen till bollar direkt och gräddade
Rulla önskad storlek, vi gjorde lite mindes än köttbulle storlekar. Fritera ca 5 åt gången i någon minut (180 grader på oljan) de är färdiga när de blivit gyllenbruna i färgen
Lägg båda rullarnapå en bakplåtspappersklädd plåt och pensla med äggvita. Fördela fyllningen, toppa med riven ost påpå ena halvan av degen,spara en smal remsa längs ytterkanten
Rulla ihop och spänn rullen med plast,. Dela potatisen, pensla med oljan, strö på rosmarin. Stek kycklingrullen gyllenbrun och baka den sedan färdig i ugn på 125°C kycklingen är klar vid 75 grader
Och det blev inte helt äckligt… Med lite flingsalt på toppen blev dom nästan gudomliga…Dom är dessutom enklare än vad man kan tro, bara pensla med lite smör, fyll och rulla ihop
Gör därefter på samma sätt som ovan. Bred blandningen över 4 av tunnbröden och rulla ihop dem från kortsida till kortsida så hårt det går. Låt dem ligga en stund i kylskåpet och skär sedan varje rulle i 5 bitar före servering