Dela potatisen, skiva rödlöken och skala och dela rödbetorna. Servera tillkycklingen och rotsakerna. Lägg i en ugnsfast form och ringla över lite olja samt krydda med salt och peppar
potatis. Dra då gärna av ugnsvärmen, det räcker med eftervärmen. Skala rödlöken och skär den i klyftor. Bryt klyftor av vitlök och skala och hacka dem i små bitar
Vänd ner salladsbladen och blanda med rotsakerna. En favoriti matlådan, även om det kan tyckas vara onödigt många moment för en sallad - särskilt om Ni som jag brukar "sno ihop" matlådan samma morgon
Bland alla rotsakerligger en litenförpackning med chevré. Lägg upp på en ugnsplåt - tag sedan rödbetornai bunken och rör dom för sig, med en skvätt olja och en nypa salt
Lägg alla rotsaker på ett teflonfoliei en långpanna. Rotsaker. Jippie, äntligenpåskledigt. Salta & peppra köttet & stek i panna & servera med rotsaker & färskostsmöret