Rostbiff med dansk remouladsås recept

Rostbiff med Dansk Remouladsås

Rostbiff med Dansk Remouladsås

Rostbiff  medRemouladsås är ett av de goda påläggen på Danska Smørrebrød. En enkel middag på färdigköpt Rostbiffmed en currydoftande Dansk Remoulad
Smörrebröd med rostbiff

Smörrebröd med rostbiff

Lägg på en skiva rostbiff, toppa medremouladsås eller marinerad paprika, rostad eller friterad lök samt lägg två halvor körsbärstomater på toppen
Förgyll fredagen med goda smörrebröd

Förgyll fredagen med goda smörrebröd

Östra Göinge, Broby, cafe Haack, dansk matkultur, danskremouladsås, danska smörrebröd, matkultur, remouladsås, skåne, smörrebröd, smörrebröd med karré, smörrebröd med panerad fisk, smörrebröd med pannbiff, smörrebröd med räkor, smörrebröd medrostbiff, ugnsstekt rostbiff | Permalink
Sven Melanders danska smörrebröd

Sven Melanders danska smörrebröd

Smöra brödet, lägg på köttet som du format till en biff, salta och peppra samt garnera med äggulan i skal, hackad gul lök och klippt krasse

Det är kallt i Köpenhamn också!

Tog vars en dansk lunchtallrik medRostbiff, höns i curry och panerad fisk medremouladsås. Bitande kallt men så vackert med alla lampor och restauranger
Premiär!

Premiär!

Med mera rostbiff än bröd, på tunna skivor av danskt rågbröd, sallad, tomat, rödlök, rostad lök och remouladsås gjord på
Danskt smörrebröd

Danskt smörrebröd

Lägg på ett salladsblad, därefter rostbiff, remouladsås, rostad lök, tomathalvor och chornichons. Rostbiff i tunna skivor
Smørrebrød

Smørrebrød

Min absoluta favorit är medrostbiff och remouladsås tätt följd av rökt lax med pepparrotskräm och panerad rödspätta medremouladsås
Håkans ljusa smaker i mörka november

Håkans ljusa smaker i mörka november

Smörrebröds-sandwiches medrostbiff och remouladsåsKlassiskdansk macka i ätvänlig tappning. Bred ett lager remouladsås på varje, lägg på en skiva rostbiff och strö över rostad lök

Dansk remouladsås

Mosa äggulorna med vinäger. Späd med olja lite i taget under vispning. Smaka av med salt och malen svartpeppar

Unna er lite lyx…

Vanliga är ägg & räkor, rostbiffmedremouladsås och fläskastek med rödkål. Givetvis är grunden danskt rågbröd, men det funkar med kavring med

Smørrebrød

en medrostbiff och remouladsås och en med böckling och en creme fraiche-sås smaksatt med gräslök och kapris