Lägg i en ugnsform och stickin en termometer på det tjockaste stället. Rostbiffen lagade jag rare, då den behöver lite längre tillagningstid för att bli mör
Lägg köttet i en ugnssäker form. Gör under tiden tomatsalsa och balsamicoreduktion. Stickin en köttermometer så att spetsen kommer mitti köttets tjockaste del
Lägg i en ugnsform och stickin en termometer på det tjockaste stället. Potatisgratängen är minvanliga, med litevitlöki, och rostbiffen kan göras i god tid och serveras ljummen eller kall ovanpå den varma gratängen
Rulla köttet i grovmald svartpeppar och stek iugntillsinnertemperaturen. Blanda salt och socker i en plastpåse, lägg i köttet och gnugga/skaka påsen så kryddorna fördelar sig
rostbiff. Olja ugnsform och lägg på fisken. Ugnsbakad torskrygg. Ställ varje bit på högkant och platta till dem lätt samtidigt som du gör en ordentligfördjupningimitten
Själv tycker jag rostbiffen smakar jättegott och mycket mer än själva filen. Om du skall lyckas med denna enkla sås så måste du ha en bra fond som du lagt ner din själ itidigare
Jag kan garantera att man vill äta hela tiden… Allt lockar, och det krävs att man antingen har en vilja av stål för att stå emot, eller ser till så att man är mätt
Här har jag bytt ut tomaterna mot nektariner och serverar såsen tillgrilladeskivor av rostbiff. Rytmen i låten var hetare och snabbare än man var van vid på den tiden
Fruktig sallad med kyckling, rostbiff eller laxbit. Det här var vad som ställdes fram till Oss både, Jag valde lax och U kyckling, satt kvar jättelänge fastän U inteegentligen hade tid för hennes lilla Atleljé är sprängfylld av fest/examen/bröllopsklänningar/sommarkläder och precis ALLA vill ha dem på NUUU
Rostbiff och potatissallad. När jag var barn sa vialltid Cour de filet Provencale, men då ska det vara den finastemittbiten av oxfilén och det hade viinte denna gång