Knaperatekt rökt sidfläsk och gärna från Vindelns rökeri är otroligt gott till fiskrätter och blir liksom en extra liten krydddetalj som ger rätten lite lyxkänsla
Servera med stekt sidfläsk eller stekt bacon och rostade valnötter. rökt sidfläsk eller bacon. 1 dl valnötter1 st paket rökt sidfläsk eller baconRosta valnötterna i en torr stekpanna, stek sedan sidfläsket/baconet i pannan
Stek sidfläsket knaprigt i en het stekpanna utan fett. rökt sidfläsk. Arrangera sallad, rostad blomkål, sidfläsk och edamamebönor en stor skål eller 4 små
Kaffemarinerat sidfläsk. Kaffemarinad till färskt sidfläsk 4 port. 600 g färskt sidfläsk med svål. Kaffemarinad till färskt sidfläsk 4 port. 600 g färskt sidfläsk med svål
Under tiden jag fixade med bakningen ugnsstekte jag sidfläsket som agerade fyllning. Förutom denna bao med sidfläsk, het majo, gurka, jordnötter och koriander så gjorde jag en med bulgogikyckling som jag hade över, het majo, koriander och vårlök
Skär bort svålen och skär sidfläsket i stavar. Lägg sidfläsket på kycklingen och rulla ihop. 200 g varmrökt sidfläsk. Kycklingrullader600 g kycklinglårfilé 200 g varmrökt sidfläsk tandpetare salt smör, till stekning
Ta bort svålen på sidfläsket och strimla ner det i tunna strimlor. Ta ut formen från ugnen, häll lite matolja i botten och häll ner sidfläsk samt löken och fördela jämnt i formen