Grädda kakorna imitten av ugnenicirkatiominuter. Det var i grevens tid för mycket mat i frysen hade redan tinat, våran frys stigeritempovanligt fort, tror jag
Rosta det ordentligtantingeni panna eller ugn, gärna med liteklarifierat smör (ghee). Stek silverlökeni en panna (helst gjutjärn) på medelhög temp, sänk eventuellt efter en stund
Viktigt att du inte slutar vispa, då marängerna annars kommer sjunka ihopiugnen (LeilaLindholm). Fortsätt vispa, för nu skall smeten kylas ner igen UNDER VISPNING, till den uppnått ursprungligrumstempereradtemp
När sockerlagen har kommit upp itemp ska den hällas i marängen, sakta under omrörning. Detta recept är faktiskt rätt så svårt, jag tycker faktisktinte jag riktigt lyckades till fullo, men gott blev det
Smakmässigt så är det nog mest att om tomaterna fått gå en längre tid på längre temp så är tomaterna hela när du stoppar in dom i munnen och dom "exploderar" i munnen som härliga smällkarameller och kör du dom på högre så är dom redan spruckna och mycket av saften liggeri formen