Du kan också tillsätta ugnsrostade morötter, gulrot, palsternacka etc. Lägg rödbetorna i en ugnsform och häll på lite olivolja och smaksätt med salt, peppar och timjam (om du använder färsk timjam så tillsätt den först efter röbetorna kommit ur ugnen)
förkokta färska rödbetor. Till 2 personer 400g Potatis 250 g förkokta färska rödbetor 300 g Lax 35 g Fetaost Kall sås Turkisk yoghurt Dill Honung Salt & Peppar Gräslök Citron och Lime 1
Skala palsternacka, morötter och rödbetor. Om ni vill skala även potatis, jag brukar bara tvätta dem och använda dem med skalet på nu när de fortfarande har så tunt skal
Skär bort roten och blasten från rödbetorna samt trimma toppen på vitlöken. Skala vitlöksklyftorna genom att klämma ur köttet och tillsätt dem sedan i matberedaren tillsammans medfetaost och de rostade valnötterna