Och när vännerna skulle komma över på middag i fredags var det just rödbetor de fick till förrätt, piffade med chèvre, timjan, honung, pinjenötter och olivolja
eller chevre. Skala rödbetorna och dela på mitten. Blanda med olja och salta. 250 g små färska rödbetor olivolja salt 50 g ädelost eller chevre 2 msk creme fraiche 100 g bacon Sätt ugnen på 175°. - Läs hela inlägget här 250 g små färska rödbetor
Hittade igår en förpackning medrödbetor men i andra färger. Jag hade hoppas på polkabetor med mera. Smula över chevren och häll på de torkade tranbären
Rostade valnötter. Jag ändrade om lite, men själva grunden är den samma, kyckling, rödbetor, kycklingbacon och chèvre, så galet gott och perfekt en ljummen sommarkväll
4 rödbetor. Skala och koka rödbetorna i ca 20 min. 4 rödbetor 200 g getost. Här har ni ett recept på en god förrätt som oftast alltid går hem, eller en bra kanditat till tapas/plockbordet
500 g rödbeta, gärna små 600 g fast potatis, gärna små 3 msk olivolja 2 tsk torkad timjan 1 vitlök, delad på "midjan" 300 g chèvreost 2 msk flytande honung 40 g pinjenötter 3 dl matyoghurt peppar salt Till servering 100 g rucolasallad 1 baguette olivolja, att ringla över vid servering
Rödbetormed valnötter och chèvre. Grovhacka valnötterna och skölj och ansa rödbetorna. Vi var och hämtade de små godingarna, kunde inte hålla oss längre och Millian skulle ut och cykla med farfar var det bestämt
rödbetor. Rostade rotsaker är en rätt som alltid funnits med. Rostade rotsaker à la Nina. Det är bara att skära lite rotsaker och grönsaker i bitar, vänd runt i olja och kryddor, toppa med något gott och servera med någon god röra