½ dl pumpakärnor. Sharon kan bytas mot melon, mango eller annan frukt. Den jag använde innehöll lollo rosso, mache, röd mangold och ruccola2 stora päron2 sharonfrukter100 g fetaost½ dl pumpakärnor½ dl pinjenötterca 1 tsk flingsaltfin jungfruolivoljadadelbalsamkrämBörja med att rosta pumpakärnor pch pinjenötter lätt i en torr, het stekpanna
4 1 burk svarta bönor (à 400 g) 1 rödlök (gärna färsk) 3 msk olivolja pressad juice av 1 lime 1 msk flytande honung 1/2 tsk örtsalt 8 dl tärnad vattenmelon (ca 1/4 melon för 4 port) 100 g grönsallad 200 g fetaost 2 msk rostadepumpakärnor Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Rostade solrosfrön & pumpakärnor. Torrostade jordnötter. Bär däremot är jag mycket bättre på att äta och melon ibland men då passar det verkligen bra att kunna göra juice på frukt så jag får i mig massor med härliga vitaminer ändå för juice med massa is och mynta har jag inga problem…
Strö hackad basilika över och slutligen pumpakärnorna (rosta dem om du vill). Mängden melon är beroende av om du tillsätter annat till salladen eller inte
kan du gärna lägga till lite krossade linfrön (förvaras kallt), lite pumpakärnor, havrekli eller vetegroddar och några torkade aprikoser eller katrinplommon