På pizzan hade jag päron, två sorters ost, pinjenötter, honung, prosciutto och ruccola. Rosta pinjenötter och strö dem över pizzan och lägg till sist på prosciutto och ruccolan
Strö över de rostadepinjenötterna och ringla över honung över hela pajen. Rosta under tiden pinjenötterna i en torr stekpanna, häll över i en skål att svalna
Ringla över honung efter behag och smaka därefter av med salt, svartpeppar och balsamvinäger. honung. De absolut godaste är Ruccola, Prosciutto, Rostadepinjenötter och mängder med grekisk olivolja
Lägg korvarna i korvbröden och toppa med currytoppingen och pinjenötterna. Korv är väldigt trendigt och då menar jag inte traditionell varmkorv utan nu vill vi äta andra slags korvar med olika smaker och olika slags kött
Smaka av med salt och peppar. Toppa med getaostkräm och sallad. Servera med bröd. 10,5 tsk honung. 11 näve pinjenötter, rostade. 50 g getost 2 dl crème fraiche 1 tsk rosmarin, torkad 1 krm salt 0,5 tsk honung. 1 näve "höstfärgad" sallad (Bulls blood) 4 st ätbara "höstfärgade" blommor (buskkrasseblommor eller liknande) 1 näve pinjenötter, rostadeSkala en gulbeta, en rödbeta och en polkabeta och skär i mycket tunna skivor
Detta receptet är precis som onsdagens inlägg, där jag delade med mig av mina fantastiskt goda picknickmuffins med bär & honung- och lavendelsmör, ett arbete jag gjorde för tidningen Mattrender