Jag köpte rotsellerihuvuden som jag ugnsbakade. Rotselleri med smör till bakningen. Skölj och tvätta rotsellerin, skär bort det delarna som var jordiga
s klimatpanel med en larmrapport om klimatet, och nu kommer jag med recept på ugnsbakad rotselleri. Istället så längtade jag efter risotto (inte så klimatsmart, kornotto är bättre) och jag har länge funderat på bästa sättet att ugnsbaka rotselleri
1 bit rotselleri, ca 150-200 g. Har du ofta problem med att få färg på rostade rotfrukter och potatis i ugn så kan du antagligen höja temperaturen med ca 25 grader redan från början av tillagningen. 1 bit rotselleri, ca 150-200 g 2 stora skalade palsternackor i stavar
Blandade rotfrukter (jag använde rödbetor, rotselleri och sötpotatis. Rostade solroskärnor. Rotfrukter är ett perfekt tillbehör till höstens alla middagar
Tog helt enkelt och rostade rotfrukter och smulade en god fetaost över. Rostade rotfrukter med Fetaost, 1 person. 1/4 rotselleri. Rostade rotfrukter med Fetaost, 1 person. 1/4 rotselleri
Lägg upp spenaten på ett fat och placera ut de rostade selleriskivorna över. Bakad rotselleri. Skala rotsellerin och skär den i ca 2 cm tjocka skivor. 1 kg Rotselleri