Antingen med hjälp av pumpafrösaltet jag mixat eller ett gäng rostade och mortlade kryddor som t ex kumminfrön, fänkålsfrön, svartpepparkorn och korianderfrön
Bröd är heller inget jag lockas så väldigt av att blanda i och rostade istället ett par skivor rågsurdegsbröd i stekpannan efter att grönsakerna var klara
1. Värm ugnen till 225°C. Skär grönsakerna på längden. Blanda med smöret och lägg på en ugnsfast form. Sväng runt grönsakerna med salt och peppar, rosta i ca 45 min
Sponsrat inlägg. Vid den här tiden på året vill dom flesta kickstarta det nya året. Vi vill bli mer hälsosamma och få tillbaka formen efter en onyttig jul
Lägg en klick pumpapuré på varje tallrik, lägg upp lite rostade rotfrukter eller rotfruktspytt, lägg på köttet och dekorera med den picklade löken och vinbären
Serverad med brynt smör med rostade hasselnötter och soja. Varmrätten (som doftade fantastiskt) bestod av Hällstekt biff med mörkokt skomakarbiff, glaserad majrova, lökar i olika texturer, krassekräm och rökt märgsmör