De kommer hålla sin form bättre och de behöver endast grillas tills de blivit tillräckligt varma. Ni får tills dess stå ut med att jag delar med mig av dessa Lammfärsbiffarna i pitabröd som serveras tillsammans med myntarostadepinjenötter, aprikoschutney & fetayoghurt
Rostapinjenötterna i en torr stekpanna tills de har fått fin färg. Som någon sa – det är först nu när ljuset är tillbaka som man undrar hur vi har stått ut med mörkret hela vintern
De serverar den som tillbehör till måltiden, till rostat bröd eller som pastasås. För er som inte vet vad caponata är kan jag berätta att det är en siciliansk grönsaksröra som huvudsakligen består av aubergine, selleri, tomat, lök, vitlök, kapris, pinjenötter, russin och oliver
Jess provade den rostade morotsalladen med dadelpuré, spiskummin och pinjenötter som såg riktigt god ut (dock ej på min suddiga bild), liksom tomatsalladen med mozzarella och grillad persika som Jess, Laura och Liz provade
Rostapinjenötterna i en torr stekpanna. Gärna egenrostade i ugn. Hur man blir en hipster har jag dock inga tips om, men en studieresa till Södermalm rekommenderas å det varmaste
Hur väl man ska mixa pinjenötterna är en smakfråga, gör som du tycker blir bäst. Blanda ner parmesanosten och pinjenötterna och mixa tills du har en slät och fin pesto
Klassisk pesto görs på färsk basilika, pinjenötter, vitlök, pecorinoost och olivolja. Klicka på bilden här nedan för att se hur du gör din egna hemmagjorda pasta
Jag hade alltså både lite vanlig rökt skinka på pizzan vid gräddning och lade sedan på lufttorkad skinka efter samt ruccola, rödlök, färska tomater, hyvlad parmesan och rostadepinjenötter (som jag rostade i pannan på grillen medan den blev varm) efter
Jag bestämde mig för att grilla grönsaker samt Rostas biffar. När grönsakerna var färdiggrillade blandade jag dem i en skål tillsammans med riven Pecorino, havsalt och pinjenötter
Tant Gul | Välkommen att titta in i min fotoblogg om mat och vin…