4 kycklingfiléer. 150 g ädelost. 11 msk soja. 11 tsk dragon. 12 ½ dl mellangrädde. 11 tsk krossad rosépeppar. 14 kycklingfiléer 50 g ädelost 1 msk soja 1 tsk dragon 2 ½ dl mellangrädde 1 tsk krossad rosépepparSkär en ficka i filéerna och fördela osten i dem
rosepepparkorn. Skär laxen i tunna skivor och lägg upp den på ett stort fat. Strö över salt och socker. Finhacka dill och strö över tillsammans med rosépeppar
krossad rosepeppar. 1 stor fläskfile 1ask Bonjour gräslöksost2,5 dl grädde2 msk kinesisk soya2 msk kalvfond1 dl vatten 1,5 tsk dijonsenap 1 msk grovkrossad rosepepparSkär filén och stek i en panna. 1 stor fläskfile
Kycklinggryta med Bacon och Rosépeppar Efter en lång promenad vid ett upproriskt Medelhav, var det skönt att ha lite kycklingrester att ta hand om till lunch