Ramlade över det här receptet, låter både gott och festligt med den rosa färgen. Sitter och googlar efter tips på vad jag kan bjuda på som dessert till nyår
Den rosa månaden Oktober är till ända för det här året (för min del kan varje månad få vara rosa med hänsyn till att uppmärksamma kampen mot bröstcancer eller all annan form av cancer) och julen är inte här ännu på ett tag
Rosa, rosa, rosa - alltifrån blekaste pastelligaste babyrosa och pudrigt beigerosa till mättat rostrosa och lysande klart ceriserosa - det är oktobers signum
Vill du absolut inte dricka detta går det bra även med rosa champagne. Redan min första pojkvän fick en middag i rosa och rött på 80-talet, inspirerad av en kokbok skriven av en hollywoodfru på temat "Romantiska middagar"
Spacklad med chokladganache, täckt med ljusrosa marsipan och garnerad med rinnande chokladganache,maränger, färska hallon, macroner, pärlor ,ätbart glitter,och chokladpynt
Fötter av vit choklad och en del av den färgad rosa. Häll över en del av den vita chokladen till en liten skål och droppa i lite röd karamellfärg så att chokladen blir rosa
Köttet ska inte vara rosa. M har flera gånger berättat att han älskar currysåsen han ätit på förskolan tidigare så igår bestämde jag mig för att prova på att göra egen currysås och det för allra första gången
Lamm får gärna vara rosa inuti. Ett recept ur boken Morberg lagar husmanskost av Per Morberg. Köpte ett halvt lamm på en gård utanför Norrtälje för ett tag sen, så passade på att testa detta receptet när vi ändå hade lammstek i frysen
Viktigt att tänka på om man ska ha rosépeppar i maten är att inte servera den till någon som är allergisk mot mango, cashew- eller pistagenötter, det finns nämligen en stor risk att man inte heller tål de rosa kornen då
och stek i mitten på ugnen tills termometern visar ungefär 62 grader (då är köttet rosa). Äkta söndagsmiddag som ser superavancerad ut men som egentligen är jättelätt att göra