4 kycklingfiléer. 150 g ädelost. 11 msk soja. 11 tsk dragon. 12 ½ dl mellangrädde. 11 tsk krossad rosépeppar. 14 kycklingfiléer 50 g ädelost 1 msk soja 1 tsk dragon 2 ½ dl mellangrädde 1 tsk krossad rosépepparSkär en ficka i filéerna och fördela osten i dem
Hej på er och välkomna till 2017 års upplaga av Mårtenssons kök. Hur har du det efter nyårsfirandet, gav du några löften inför året eller hoppade du på det
Det är kul att testa nya råvaror och jag har varit sugen på att testa struts ett tag. När vi var och veckohandlade hittade vi fryst grillat strutskött i köttdisken för ”exotiska ” köttsorter på Ica Maxi
Sätt ugnen på 200 grader. Ställ in en gjutjärnspanna i ugnen och låt den bli riktigt varm. Skala äpplena och pensla dem med det rumstempererade smöret, rulla dem därefter i råsockret
Ger 12 bitar. Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner det i äggsmeten tillsammans med svalnat fett och vatten och äpplejuice