2 dl crème fraiche. Börja med att koka äggen. (10 minuter). Medan du väntar på äggen så pressa ur så mycket vätska du kan från räkorna i lag och hacka dom lite
Här i Willa Dana står laxfilé, ris, sallad och godaste romsåsen på menyn. 2 dl crème fraiche 1 ½ msk majonnäs 5 cm purjolök, finhackad 1 msk rödlök, finhackad 1 msk ketchup ½ msk senap (typ Johnnys) 1 ½ msk finkornig röd rom 3 hårdkokta ägg 1 burk räkor i lag (360 g). 2 dl crème fraiche
Vi bjöd på en härlig påsklunch bestående av morotslax (se här), kokt potatis, kokta ägg samt den här supergoda vegetariska varianten av romsås, gjord på caviart istället för ishavsrom
2 dl gräddfil eller crème fraiche eller blanda. 1 burk, 60-80 gram rom av valfri sort som röd rom eller caviar, stenbitsrom, regnbågsrom, svart rom, sikrom eller löjrom