Romsås creme fraiche recept

Romsås

Romsås

1 dl crème fraiche. Ingredienser. 1 dl majonnäs, egengjord eller av god kvalitet. 1 dl stenbitsrom eller sikrom
Kall romsås

Kall romsås

Börja först med att hacka rödlöken och se till att créme fraichen ligger i en skål. Häll ner rödlöken i fraichen och blanda runt
Godaste romsåsen till fisk eller bakad potatis

Godaste romsåsen till fisk eller bakad potatis

2 dl crème fraiche. Börja med att koka äggen. (10 minuter). Medan du väntar på äggen så pressa ur så mycket vätska du kan från räkorna i lag och hacka dom lite
Kall romsås

Kall romsås

Blanda cremé fraichen och majonnäsen. ) 3 dl cremé fraiche. Hacka löken, sedan dillen. Tillsätt sedan löken, dillen och stenbitsromen
Romsås – klassiskt recept

Romsås – klassiskt recept

11 dl crème fraiche. 1 dl majonnäs, egengjord eller av god kvalitet. 11 dl crème fraiche
Godaste romsåsen

Godaste romsåsen

Här i Willa Dana står laxfilé, ris, sallad och godaste romsåsen på menyn. 2 dl crème fraiche 1 ½ msk majonnäs 5 cm purjolök, finhackad 1 msk rödlök, finhackad 1 msk ketchup ½ msk senap (typ Johnnys) 1 ½ msk finkornig röd rom 3 hårdkokta ägg 1 burk räkor i lag (360 g). 2 dl crème fraiche
Romsås till lax

Romsås till lax

Rör ihop crème fraiche, rom och rejält med dill. Sån enkel festmiddag, till laxen serverade vi kokt potatis, sallad, smör o bröd och en kall romsås
Romsås med rödlök

Romsås med rödlök

Blanda rom, rödlök, gräddfil, cremefraiche, citronsaft, gräslök, salt och peppar i en skål. 11,5 dl crème fraiche
Romsås med dill och rödlök

Romsås med dill och rödlök

Rör ihop majonnäs och crème fraiche. 2,5 dl crème fraiche. 1/2 rödlök. 10g färsk dill. 1 dl majonnäs. 1 nypa vitlökspulver
Kall romsås

Kall romsås

2 dl crème fraiche 0,5 burk(ar) rom , röd 1 odefinierad citronpeppar , Efter smak. Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 odefinierad citronsaft , Efter smak
Romsås till fisk.

Romsås till fisk.

Blanda créme fraichen och majonnäsen i en skål. créme fraiche. Så här gör du. 20 minuter. Hacka rödlöken och blanda i tillsammans med dillen
romsås

romsås

Blanda créme fraiche eller yoghurt med rödlök, dill och rom. Enkel, snabb och fantastiskt god till lax är denna kalla romsås
Vegetarisk romsås med caviart

Vegetarisk romsås med caviart

Vi bjöd på en härlig påsklunch bestående av morotslax (se här), kokt potatis, kokta ägg samt den här supergoda vegetariska varianten av romsås, gjord på caviart istället för ishavsrom
Romsås

Romsås

2 dl gräddfil eller crème fraiche eller blanda. 1 burk, 60-80 gram rom av valfri sort som röd rom eller caviar, stenbitsrom, regnbågsrom, svart rom, sikrom eller löjrom
Romsås till laxen

Romsås till laxen

5 dl crème fraiche. Blanda alla ingredienserna och låt såsen stå en liten stund i kylen. 1 knippe dill hackad

Kall Romsås

Blanda CremeFraiche, Majonäs och Rom i en skål. 2 dl Cremefraiche. Tillsätt Citronsaft och kryddor + eventuell hackad Rödlök och smaka av
Romsås

Romsås

2 dl crème fraiche. Blanda alla ingredienserna. Smaka av med vitpeppar. 50 g röd stenbitsrom. ½. dl hacka färsk dill
Romsås

Romsås

Blanda créme fraiche och rom. 1. 2. Smaka av med salt, peppar och gräslök