Finhacka purjo och rödlök. 2 dl crème fraiche. 1 msk rödlök. Börja med att koka äggen. (10 minuter). Medan du väntar på äggen så pressa ur så mycket vätska du kan från räkorna i lag och hacka dom lite
Vi bjöd på en härlig påsklunch bestående av morotslax (se här), kokt potatis, kokta ägg samt den här supergoda vegetariska varianten av romsås, gjord på caviart istället för ishavsrom
Romsås. 2 dl cremefraiche. 1/2 – 1 burk röd eller svart rom (den svarta rommen färgar ner cremefraichen så att den blir en ljuslila röra, om du inte gillar det så använd istället den vegetariska tångrommen). 1 liten strimlad rödlök
Romsås. Romsås. Det friska vinet, nr 5595, med inslag av gröna äpplen, mineral, färska örter och citron serverades till ugnsbakad röding med pressad potatis och en kall romsås. 2 dl cremefraiche. 1 liten rödlök, finhackad. 2 dl cremefraiche. 1 liten rödlök