På våra hade vi creme fraiche, några räkor och lite rom. I lördags kväll blev det detta lilla enkla tilltugg som en slags förrätt och del av mellomenyn
Röd rom är också gott att både blanda i röran och garnera med. Det har hitintills visat sej vara ett alldeles utmärkt beslut och redan nu tänkte vi bjuda er på vår förrätt som vi blev väldigt nöjda med
Ta ut och toppa med creme fraiche, rom, rödlök och dill. 1 pkt krustadervästerbottenost1 dl creme fraich1 äggsaltpepparrom, creme fraiche, rödlök och dill. Förrätter 1 pkt krustader
Skagenröra, räkröra eller någon annan slags röra är perfekt i skålarna eller så kan man som jag gjorde ta några salladsblad, räkor, en klick majonnäs, röd lök, avokado, några små tomater, rom och citron
Hacka kräftstjärtarna grovt och blanda med romen, saften av citronen och salta och peppra. Hittade det här receptet hos Elle Mat & Vin och det är ingen mindre än Karin, som driver bloggen Trattoria som står bakom den goda förrätten
Rör ner detta i creme fraiche smeten, och vänd sedan ner finhackad dill, citron och romen. Här kommer ett sista minuten-tips på en smarrig förrätt till påskmiddagen eller bidrag till påskbuffén – räktårta
Tillsätt gräddfil och rom. 200 g Kallrökt lax i skivor, 1 kruka dill, 2 st ägg, hårdkokta, 1 st rödlök, 3-4 dl gräddfil, 1 burk ishavs- eller stenbitsrom (80 g), 2 st limefrukter, Citronpeppar, efter smak, Chiliflakes efter smak, Salt, efter smak, Svartpeppar efter smak