Nyhetsbrevet kommer att komma ut varje söndag förmiddag och kommer att innehålla dels vår nya veckomeny där vi ger tips på goda veganska maträtter för veckan och dels en massa andra användbara tips och trix som kommer att göra dig till en bättre kock i vegoköket
Ät mer varierat potatismos och ha i spännande, roliga saker. Ett inlägg kommer lastat med tre kakor jag käkat eller bakat det senaste, två maträtter jag har lagat detta år, och ett nytt par örhängen som pryder mina öronsnibbar ibland
Det är alltid roligt att testa nya maträtter tycker jag och den här blev riktigt lyckad. I lördags testade jag ett nytt recept på en god kycklinggratäng
Det är alltid roligt att höra historien bakom en maträtt. Receptet på denna smarriga kycklinggryta hittade jag förs på Helenas blogg (Bara en kaka till) som fått receptet av en kompis
Idag var jag sugen på något "brödigt" till lunch och kom på mitt recept på havre & kesella frukostfrallor som jag ofta gjorde till frukost för ett par år sedan
Vi pratar om något roligare istället tycker jag nog. Ibland är det ju dock väldigt svårt att komma på vad man ska laga till av det där man redan har hemma, eller det billiga man hittar i buitkerna, så här kommer lite tips på olika maträtter, med tillhörande recept givetvis, från mig till er
Det roligaste var nog imorse när jag vaknade, vinglade ut till badrummet, precis lyckas gnida ögonen till en klar sikt och spanar in klibbiga shotsglas(av RigaBalzam, en sprit som makar som en blandning av svart hostmedicin och fernet typ) bland parfymer och tandborstar på hyllan