Rodnande kassler i Bergakungenssås, 4 pers. Jag har länge velat testa ett recept jag hittade hos Helena, som kvalat in under hennes bjudmat/paradrätter
Bruna bönor med stekt rimmat fläsk är en riktig favorit. Äter det ofta och gärna. Men jag måste skamset erkänna att jag aldrig lagat bruna bönor själv (rodnar faktiskt lite)
Jag tänkte bjuda Daniel, och min pappa och hans sambo på en riktigt härlig Farsdagmiddag. Både pappa och Merja är riktiga ”Norrlänningar” med familj och mången år tillbringade i Jämtland
Bara några av alla jättemånga gröna tomater. I år hade jag massor med gröna tomater. De som såg mest hoppfulla ut lades på eftermognad och kommer troligtvis att rodna och gulna, även om de aldrig får lika god smak som de som solmognat
Den här texten kommer från Hälsa som livsstil. Inflammation är kroppens eget sätt att skydda sig genom att göra sig av med patogener, skadade celler och andra irritanter för att påbörja läkningsprocessen
Lite rodnande sommarminnen kan vi behöva nu. Recipe in ENG…. En underbar, enkel och somrig dessert. Sommardesserter kan det gott vara säsong för året runt, för även när det inte är sommar är det hälsosamt att påminna sig med de intryck man har att ta till
cajunremoulad. Ansa och grovhacka grönsakerna. Blanda samtliga ingredienser utom oljan och mixa jämnt. Tillsätt oljan under mixning, först droppvis och sedan i en jämn stråle till en emulsion
2012 Whispering Angel charmade med sin blekt rodnande färg, brödiga doft, toner hallon, lime, krita och grön sparris samt med en lång, elegant och lång smak
Var det nån som såg på Skavlan häromsistens, och intervjun med den unga, fantastiska tjejen - medicinaren och forskaren Giulia Enders - som skrivit boken "Charmen med tarmen"