Som hos många andra har Rockyroad-godiset blivit ett stående inslag på julen även hos oss. Rockyroad fudge, 50 bitar400 g choklad, blanda gärna mörk choklad och mjölkchoklad1 burk sötad kondenserad mjölk (397 g)25 g smör2,5 dl salta jordnötter2,5 dl minimarshmallows1 påse dumlekolaKlä en mindre form, ca 20x25 cm, med aluminiumfolie. Rockyroad fudge, 50 bitar. 400 g choklad, blanda gärna mörk choklad och mjölkchoklad
Här har vi haft en riktig pysselkväll, dekorerat pepparkakshus samt gjort årets första smarriga julgodis, RockyRoad, som blev så gott (var ju tvungen att smaka på en
200 g mjölkchoklad. Olja in en mindre långpanna (20x30 cm). Grovdela Dumlekolorna, ställ åt sidan. Värm kondenserad mjölk i ett vattenbad (gärna i en rejäl rostfri bunke)
200 g mjölkchoklad. Klä en mindre form, ca 20x25 cm, med aluminiumfolie. Bryt chokladen i bitar. Smält över vattenbad choklad, smör och kondenserad mjölk
Visst ser de goda ut, rockyroad fudge. 400 g valfri choklad ( jag blandade mjölkchoklad, mörk och lite vitchoklad. 400 g valfri choklad ( jag blandade mjölkchoklad, mörk och lite vitchoklad
De här RockyRoad gjorde jag i påskas. 100 g mjölkchoklad. 100 g mjölkchoklad. De är farligt goda. Ska göra en laddning ikväll och funderar på att ta macadamianötter eller hasselnötter, kanske dumlekolor med pepparkakssmak
Rockyroad är ju bara ett måste till julen/påsk. 200 g marabou mjölkchoklad. 200 g marabou mjölkchoklad. Det är enkelt att göra och tar absolut inte lång tid
Bara namnet, RockyRoad de Luxe, yummie. -)Ingredienser för 4 personerChokladkräm75 g vit choklad (själv använde jag min favvo Marabou mjölkchoklad)1 dl vispgräddeKolasås3/4 dl vispgrädde2 msk mjölk2 msk strösocker2 msk sirapKaksmulor25 g smör2 tsk vetemjöl½ dl havregryn½ dl socker175 g björnbärca 30 st minimarshmallows4 kulor vaniljglassGör så härChokladkrämBryt chokladen i bitar och låt de smälta över vattenbad eller i mikro
200g sockerfri ljus mjölkchoklad. Börja med att blanda nötterna, gojibären, och rispuffar i en skål. Klipp sedan de sockerfria marshmallowsarna i 2 delar och hacka den sockerfria smörkolan i små bitar, häll sedan ner dem i skålen med resten av ingredienserna