Mjäll och fin torskrygg kan vara något av det godaste som finns. Cirka 800 gram torskrygg. Dela torskryggen i 4 delar och rimma den 1-2 timmar innan tillagning. Lägg torskryggen i en ugnssäker smord form, krydda med salt och citronpeppar Baka på 150 grader tills köttet är vitt och fast. 800 gram torskrygg
Skär torskryggen i fyra bitar. 32-40 cm torskrygg färsk (8-10 cm per person). 32-40 cm torskrygg färsk (8-10 cm per person) Rapsolja Rimmlag 1 l vatten ½ dl salt 1/4 dl socker 12 stora fasta potatisar 100 g smör 30 räkor Ca 20 cm pepparrot Några dillvippor
800 g torskrygg. 1800 g torskrygg 2,5 msk salt 2 tsk socker peppar lagerblad citron 1 l kallt vatten 800 g potatis 100 g sockerärter 150 g kantareller 1 morot 100 g smör 4 msk pepparrot, riven 1 dillvippaBlanda ut salt, socker, peppar, lagerblad och citronskivor i en liter vatten
Rimmad torsk. Tina torskryggen om den är fryst. Rimmad torsk. Rimmad torsk. Rimmad torsk. 2 port torskrygg (à 150 g). Rimmadtorskrygg med krossade rödbetor och pepparrot 9 propoints 2 portioner. 2 port torskrygg ( 150 g)
Servings. 4. Cook Time. 120 Min. Entrecote med bakad blomkål, svartrötter, rödbetor, potatispuré och. Bakad blomkål med svartrötter, rödbetor, potatispuré och hollandaise