500 g skivad rimmadfläskbog eller sidfläsk. Klipp bort svålen från fläsket. Dela skivorna på mitten och stek bogfläsket på båda sidor och ringla över sirap på slutet
ÄRTSOPPA MED RIMMADFLÄSKBOG OCH SKÅNSK SENAP. 400 g rimmadfläskbog. 400 g rimmadfläskbog. Idag spikade jag min första sopplunch för IT-företaget Stratiteq här i Malmö
Rullsylta ”deluxe” med karl-johan och rimmad slanggurka. Lägg i fläskbog och sug ut luften. Skiva sedan kall och servera på smörgås med smör och rimmad gurka
4 portionerSoppa4 dl torkade ärtor, blötlagda 1 dygn340 g rimmat fläsklägg eller fläskbog utan ben1 gul lök, grovhackadDijonsenap till serveringKryddpåse1 lagerblad1/2 msk mejram1/2 msk timjanKoka ärtorna i blötläggningsvattnet med fläsklägg, lök och kryddpåse. 340 g rimmat fläsklägg eller fläskbog utan ben
rimmadfläskbog 400g. 1. Skölj och lägg ärtorna i blöt dagen innan. 2. Lägg fläsket, morötterna, löken, pepparkornen, timjan, kryddnejlika och lagerblad i en kastrull och häll på vatten så att det täcker
500 g fläskbog eller karré. Gör egna salsicciakorvar eller köp handgjorda från saluhall eller deli. Använd INTE Scan salciccia, det är inte samma korvvärld
Skär det rimmade fläsket i spikstora strimlor. 2 ½ hg rimmat magert sidfläsk eller rimmadfläskbog. Smält smöret i en stor gryta och fräs fläskstrimlorna tills de ser glansiga ut
400 gr rimmat fläskbog. Skölj och blötlägg ärtorna dagen innan. Koka även fläsket dagen innan i 30-45 min (tills det släpper från en provsticka eller stekgaffel) tillsammans med 1 morot, 1 lök,