Jag rimmadefisken och stekte den sedan i ugnen samtidigt som jag ugnsrostade skivad blomkål. Det låg alltså lite fina tinade fiskfileer på bänken när jag kom hem från jobbet
Ta upp fisken ur laken och lägg i en ugnssäker form. Lägg in fisken mitt i ugnen och låt gå till fiskköttet ser färdigt ut, fisken ska precis ha vitnat i köttet
Annandagpåsk är här och vi hoppas verkligen att ni inte är trötta på fisk efter påskfirandet, för fisk är just vad vi tänkte bjuda er på denna söndagsmåndag
Låt vila några timmar efter saltlagen hälls av och torka fisken på huhållspapper. Panera några fiskbitar i taget till de blir gyllenbruna, lyft upp med hålslev och låt vila på hushållspaper
Pancettan ser fet ut där den ligger i disken, men allt det feta försvinner när man steker den och den är otroligt god att strö över fisk eller pastarätter
Att tillaga fisk är en av mina största svagheter, men jag vill bli bra på det. Fisken blev nästan perfekt, kunde ha fått någon minut mindre, men helt perfekt får det ju inte bli på första försöket