ev vitkebabsås. I med riven vitlök. 1 vitlöksklyfta. 8 skivor cheddar (riktig, inte den man lägger på burgare). 1 vitlöksklyfta 8 skivor cheddar (riktig, inte den man lägger på burgare)
Tycker alternativet till att gå denna försvenskade väg, är att gå på riktig kebabkryddning med spiskummin, paprika, chili i olika former och en vit eller röd kebabsås
men jag har inte riktigt lyckats. Blanda ned kebabsås, ajvar relish och krydda medkebabkrydda. När jag liten (eller mindre) vara jag totaltokig i både pizza och kebab, särskilt kebabtallrik med vit sås från Pizzeria Babylon i Finspång
Väl inne så såg det inte riktigt ut som någon av oss hade tänkt sig det. Under "middagen" så gick det runt personal med revben på brickor och serverade lite sporadiskt, annars fick man glida runt till olika matstationer där det serverades gemsallad med en sås som påminde om kebabsås, ost med valnötschutney och sockervadd bland annat