I somras hade jag den stora turen att jag hittade både Riddarbageriets bröd och Riddarbageriets Söta på ett antikvariat, har länge velat äga dessa två böcker och då de inte längre tillverkas är de lite svåra att få tag på
Var första gången som jag testade receptet som finns i boken Riddarbageriets Söta och jag blev nöjd med bullarna så detta recept kommer jag säkert att använda fler gånger
Johan Sörberg på Riddarbageriet i det närmaste fnös när jag frågade honom vad han tyckte om det. Manfred Enoksson på Saltå Kvarn tjatar alltid om att det är enkelt att "göra om" vanligt, ekologiskt vetemjöl till ett vetemjöl som likt det trendiga Manitoba Cream-mjölet gör att att brödet reser sig bättre
Jag har haft ett recept på Wallonbullar hemma och när jag googla runt lite så visade det sig att det var ett recept från Riddarbageriets Bröd av Johan Sörberg, ni vet han som är domare i "Hela Sverige bakar"
Jag har en superbra bak bok från Riddarbageriets bröd som jag ofta använder. När jag tittade på Hela Sverige bakar förra veckan, så blev jag inspirerad av deras knäckebrödsbakande så jag var bara tvungen att baka jag med
Hittade ett recept i Riddarbageriets bröd som jag blev inspirerad av. Dags för brödbak igen och denna gången ville jag försöka få till ett ljust och saftigt formbröd
Det här brödet var från början en Rågarnold från Riddarbageriets bröd, men jag har ändrat så mycket i receptet att jag tycket att det är mitt, och därför tänker jag också dela med mig av det
För några år sedan förälskade jag mig i en bakbok från riddarbageriet. Jag gillar att baka bröd även om det nu går långt mellan varven så när jag bakar då finns det ingen hejd