Marängbotten med Rice Krispies, smörkräm med limesmak, grädde och färska bär. Seg marängbotten med Rice Krispies, len smörkräm smaksatt med limecurd, toppad
Rör ut mjölet i lite vatten och tillsätt. 1 msk idealmjöl. 1 msk idealmjöl. Trots att det redan är en bra bit in i december har jag ännu inte fått någon riktig julkänsla
Blanda äggulor, socker, grädde och mjöl i en kastrull. Rör sedan ner Rice Krispies i marängen. 3 dl Rice KrispiesFyllning. 1 msk vetemjöl. 3 dl Rice Krispies. 1 msk vetemjöl
Receptet är hämtat ur min senaste bok ”Bakglädje och LCHF – Njutning utan socker och mjöl. Blanda ris, vispgrädde, mjölk, kanelstång och vaniljpulver/vaniljstång i en kastrull
Blanda mjöl, kakao, vaniljsocker och salt. Rör ner Rice krispies. Det var gott med de hård-sega rice krispies i som gjorde att det blev lite tuggmotstånd
Blanda mjöl, bakpulver och salt i en skål. Häll upp det andra mjölet och ströbröd i separata skålar. Doppa tofun en i taget, först i mjölet, sedan i smeten och sist i ströbrödet
Till efterrätt hade lillasyster bakat rice krispiestårta, vilket är en av de godaste tårtor jag vet. Arbeta ihop smöret med mjölet till en smulig massa
Sikta i mjölet. 60 g vetemjöl (1 dl). 200 g mjölkchoklad Apelsinkrisp (I originalreceptet 300 g vanlig mjölkchoklad, men jag tog det jag hade hemma). 3 1/2 dl Rice Krispies. 1 ägg 60 g vetemjöl (1 dl). 200 g mjölkchoklad Apelsinkrisp (I originalreceptet 300 g vanlig mjölkchoklad, men jag tog det jag hade hemma). 3 1/2 dl Rice Krispies
Skulle kunna tänka mig att prova Rice Cream här om man inte tål ren havre. Till själva kakan utgick jag från Lailas morotskaka men använde gluten- och mjölkfri mix