Jag väljer kamben istället för tunna revben just för att det är mindre, lättare att äta utan att kladda ner hela ansiktet och de är dessutom mer kött på dom så detta recept trycker jag verkligen ni ska prova
Alltså hemmagjorda revbenspjäll e ju något av det godaste. 500g tunna revbenspjäll. om det e en hel "rad" så dela på mitten o koka spjällen i 2-3 timmar , låt vattnet täcka spjällen , salta , peppra och lägg i 2 lagerblad och några droppar soya. 2 msk socker. 3 cm riven ingefära. penska in revbenen med all glaze o in i 15 minuter. 500g tunna revbenspjäll. 2 msk socker. 3 cm riven ingefära
Har haft fruktansvärt ont i mina revben i över en vecka så började bli lite orolig. Nudelsalladen är god ljummen/kall så börja med att koka nudlar och skölja av dom i kallt vatten enligt förpackningen
några skivor oskalad ingefära. Låt koka upp. Det är nog vanligast att man använder kamben till det här men jag tog tjocka revbenspjäll denna gång pga att jag ville ha det lite mer matigt