Idag njöt E och jag av en Renskavsgryta här hemma till fredagsmiddag, bytte ut Tacos en vecka. Hade sett ett recept för nån vecka sen hos Ias Matblogg som jag ändrat lite på…
Låt renskaven tina om den är fryst. Stek renskaven på hög värme i smör så den får bra stekyta. Ta två trägafflar eller dylikt och dra isär i lagom stora bitar medan du steker
Min mormor serverade ofta renskav när jag var på besök. Renskav i gräddig sås med bacon. Med bacon i blir det liksom en rökig smak som passar bra till vilt
Idag gjorde jag en härlig gryta på renskav, kantareller och messmör, mycket god. Visserligen kanske den passar bättre en ruggig höstkväll men den fungerade bra denna fina och soliga vårdag också
Dillsmaken passar väldigt bra ihop med smakerna i renskavsgrytan. Renskav blir det väldigt sällan i mina två små kök men jag förstår inte riktigt varför