Renskavsgryta utan svamp recept

Renskavsgryta Paleo

Renskavsgryta Paleo

Jätte god renskavsgryta gjord på kokosmjölk. Renskavsgryta. Till serverades blomkålsstomp och lingonsylt
Renskavsgryta med lingon

Renskavsgryta med lingon

Låt renskaven tina om den är fryst. Stek renskaven på hög värme i smör så den får bra stekyta. Ta två trägafflar eller dylikt och dra isär i lagom stora bitar medan du steker
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Ingredienser Portioner. 2 1 pkt djupfryst renskav (à 240 g) smör till stekning 1 hackad gul lök 100 g ljusa kantareller (eller champinjoner i skivor) peppar från kvarn salt 5 krossade enbär 1 msk svart vinbärsgelé 2 dl vispgrädde hackad persilja till servering Lägg till i inköpslistan
Renskavsgryta med kantareller!

Renskavsgryta med kantareller!

Har gjort renskavsgryta förr och jag gillar det verkligen, har ingen speciell bismak det smakar bara så gott
Renskavsgryta i pitabröd

Renskavsgryta i pitabröd

Av en bit gjorde jag en renskavsgryta som blev väldigt god att fylla pitabröd med. God morgon. Idag kompar jag för jag har haft nationella prov
Renskavsgryta med kantareller

Renskavsgryta med kantareller

Bryn renskaven tills den fått fin färg. Hacka löken + vitlöken fint och häll på, låt allt få bryna ihop
Renskavsgryta med rosmarin

Renskavsgryta med rosmarin

Gör så här Skala och finhacka löken. Skär den frysta renskaven i små bitar. Fräs renskav, lök och rosmarin i smör- 240 g renskav
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Efter lite funderande så kom vi överens om att laga en renskavsgryta med timjan och svartvinbärsgelé som blev riktigt smarrig
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Gör så här Stek fryst renskav i smör-&rapsolja i en stekpanna tills det får färg
Gräddig renskavsgryta med trattkantareller

Gräddig renskavsgryta med trattkantareller

500 g renskav, fryst 2 msk vetemjöl 3 dl kalvfond (utspädd) 4 dl vispgrädde 1 dl mjölk 2 tsk torkad timjan 4 enbär, finhackade 2 gula lökar, delade i grova bitar 3 msk dijonsenap 0,5 rotselleri, skalad och skuren i 2 cm grova bitar 200 g trattkantareller (alt 2 dl torkade trattkantareller, blötlagda) 200 g grönkål, bladen repade från stammen och hackade 0,5 kruka färsk kruspersilja, grovt hackad smör, till stekning rapsolja salt peppar
Renskavsgryta

Renskavsgryta

Renskavsgryta med färska trattkantareller, ja det är inte alls dumt det. Renskavsgryta 3-4 port. Superdupergott med andra ord