Renskav recept

Renskav med champinjoner och lingon

Renskav med champinjoner och lingon

4 1 gul lök 200 g champinjoner 2 msk olja 1 tsk timjan salt svartpeppar 240 g renskav eller Mifu (240 g skav motsvarar 250 g naturell mifu) 1 msk olja 2 dl köttbuljong (vatten och tärning eller fond) 2 dl laktosfri vispgrädde 1/2 msk svartvinbärsgelé Till servering kokt potatis 1 dl lingon hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
Renskav med kantareller

Renskav med kantareller

Renskav med kantareller i en gräddig sås. • Lägg i svamp och renskav och låt alltsammans fräsa på medelhög värme tills det är brynt
Renskav med rosépeppar och vinbärsgelé

Renskav med rosépeppar och vinbärsgelé

Stek renskaven i smör, den ska vara djupfryst eller lätt tinad. Vänd renskaven vartefter med 2 gafflar och skala av skiva för skiva, fördela sedan i mindre bitar. 240 g renskav
Renskav med pressad potatis

Renskav med pressad potatis

Bryn renskav i smör 2-3 min och blanda ner purjolök mot slutet. 500 g renskav eller viltskav. Skölj och skiva purjolöken
Renskav med potatismos á la Micke

Renskav med potatismos á la Micke

Renskav. Stek lök, bacon och renskav. Fritera grönkål som garnityr ovan renskaven. Renskav. 500 g renskav. 500 g renskav
Vegansk renskav

Vegansk renskav

Här om dagen så gjorde jag en liten variant av den grytan, fast på oumph och med lite mustigare ingredienser, och plötsligt så satt jag med renskav på tallriken
Renskav med kantareller och lingon

Renskav med kantareller och lingon

Tillsätt renskaven och stek tills den får lite färg. 500 g fryst renskav7 dl (ca 200 g) färska kantareller1 stor gul lökSmör till stekningSalt och nymalen peppar2 dl vispgräddeFärska lingon och persilja till garneringLåt renskaven tina någon något. 500 g fryst renskav
Renskav och pressad potatis

Renskav och pressad potatis

Lunchen hemma hos oss blev därför renskav med kantareller. Skiva löken och stek den ett par minuter, tillsätt sedan renskaven
Renskav

Renskav

renskav med kantareller. När jag var liten åt vi renskav regelbundet, framförallt när det skulle gå snabbt med matlagandet
Renskav med messmör och lingon

Renskav med messmör och lingon

Servera genast med kokt potatis och inlagd gurka 400 g renskav (eller viltskav). Bryn skav i smör tills det har fått färg