Renskav m kantareller recept

Renskav med kantareller

Renskav med kantareller

Renskavmedkantareller i en gräddig sås. • Lägg i svamp och renskav och låt alltsammans fräsa på medelhögvärme tills det är brynt
Renskav med kantareller, potatisrösti och rårörda lingon

Renskav med kantareller, potatisrösti och rårörda lingon

4 Renskav 500 g renskavsmör till stekning salt malen svartpeppar Kantareller 300 g kantareller 1 gul lök 2 msksmör salt malen svartpeppar Potatisrösti 8 mjöliga potatisar salt malen svartpeppar smör till stekning Rårörda lingon 4 dl lingon 1/2 dl strösocker Till garnering shisokrasse (japansk krasse) eller vanlig krasse (t ex vattenkrasse, smörgåskrasse eller solrosskott) daikon (japansk rättika) eller vanlig rättika timjan Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5. - Rabatt Valio 500 g Mer info Ladda kupong
Renskav med kantareller

Renskav med kantareller

2 dl förvälld svampsom gula kantareller eller trattkantareller (eller blanda). Räkna ca 1 liter färsk svamp. 240 gramrenskav, 1 pkt fryst. 4 msksmör. 1 msk olja sommajsolja, solrosolja eller rapsolja. 3 mskvetemjöl. 1-2 msk ljus japansk soja eller 1/2 - 1 tsk kinesisk soja. 1 krm vitpeppar. 2 krm salt. 4 msk hackad persilja att garnera med
Renskav med kantareller

Renskav med kantareller

Stek renskavet i en stekpanna medsmör och lägg i grytan allt eftersom det blir klart. Den här rätten gör jag gärna på hösten när den färska svampen finns att plocka Så här års får det bli en burk kantareller från butiken
Renskav med kantareller och jordärtskockspuré!

Renskav med kantareller och jordärtskockspuré!

Renskav är ett bra fettsnålt kött som passar bra ihop medkantareller och jordärtskocka. Stek köttet enligt förpackningen i lite olja, ställ åt sidan, Hacka lök och palsternacka stek glansigt i lite olja tillsammansmedkantarellerna
Renskav med kantareller och hemmagjord lingonsylt

Renskav med kantareller och hemmagjord lingonsylt

Häromkvällen lagade jag i alla fall renskavmedkantareller och hemmagjord lingonsylt. När de fått färg så häller du ner renskaven, när allting börjar bli klart så slår du över kokosmjölken och honungen och krydda lite mer
Renskav med kantareller och lingon

Renskav med kantareller och lingon

Renskav är bland det bästa jag vet när det gäller lite lyxigare vardagsmat. Det går snabbt och är enkelt och har mankantareller i blir det som en symfoni från de norrländska skogarna
Guldvaskarpanna med Renskav & Kantareller

Guldvaskarpanna med Renskav & Kantareller

Renskav äter vi ofta här hemma, menmedkantarellerna blev det verkligen det där lilla extra. Bryn renskaven i samma stekpanna, pudra över mjölet och rör runt
Renskav med potatismos á la Micke

Renskav med potatismos á la Micke

Lägg i kantarellerna. Fritera grönkål som garnityr ovan renskaven. Renskav. Micke har bytt ut kepsen motkockmössan under tiden jag är sjukskriven och värken är för stor
Vegansk renskav

Vegansk renskav

Du kan också slänga i svamp, lök eller andra valfria grönsaker i grytan, men för mest ”äkta” resultat så skulle jag snarare rekommendera att steka kantareller och övriga andra tillbehör vid sidan och serva separat, så oumphskavenssmak inte störs för mycket
Renskav och pressad potatis

Renskav och pressad potatis

Lunchen hemma hos oss blev därför renskavmedkantareller. Idag när vi handlade på Coop hade dom färska kantarellersom plockats här på orten
Renskav

Renskav

renskavmedkantareller. Kantareller till exempel. När jag var liten åt vi renskav regelbundet, framförallt när det skulle gå snabbt medmatlagandet
Renskav med zuccinipasta

Renskav med zuccinipasta

Kantarellerna stekte jag i en annan stekpanna, och blandade sedan med köttet. Nåja, hittade i Anna Halléns bok om LCHF mat en rätt medrenskav och zuccinipasta som lät snabb och bra