Renfilé salt recept

Enbärsdoftande renfilé

Enbärsdoftande renfilé

Bryn smöret i stekpanna, lägg ner renfilén och bryn runt om. 4-6 port600-900 g renfilé3 msk smör6-9 krossadeenbärsaltsvartpepparGör så här. Krydda med salt, peppar och krossade enbär och låt steka i ca 10-15 minuter. 600-900 g renfilé
Renfilé till festmiddag

Renfilé till festmiddag

salt i kokvattnet. salt. Koka upp vatten, vinäger, socker, salt och kryddor i en tjockbottnad kastrull. Skölj av linserna i durkslag och koka dem i vatten som du kokat upp med lagerblad, salt och timjan
Potatisknyten med getost

Potatisknyten med getost

Mosa potatisen med elvisp och tillsätt smör, äggulor, salt, peppar och vitlök. 1 tsk salt. Tina filodegen i förpackningen
Potatisterrin

Potatisterrin

Festlig att arrangera på tallriken tillsammans med råddjursfilé, renfilé, lammytterfilé och oxfile. salt
Ren med palsternackskräm och pumpapuré

Ren med palsternackskräm och pumpapuré

Blåbärssås2 rödlökar 75 cl rött vin 5 kvistar timjan 2 dl blåbär 1 l kalvfond 2 msk mörk maizena 1 tsk salt svartpeppar (efter smak) ca 50 g smör. 1Palsternackskräm600 g palsternacka, skalad 2 dl mjölk 3 dl grädde 50 g smör 100 g parmesanost, riven salt (efter smak). 1Pumpapuré500 g butternutpumpa 1 msk olivolja 2 tsk salt 25 g smör 0,5 dl grädde 1 tsk peppar. 1Grönkålschips75 g grönkål, skalad 3 msk olivolja 1 msk salt. 1Ren600 g renfilé 2 tsk salt 2 tsk peppar 10 kvistar timjan 4 klyftor vitlök 0,5 dl rapsolja 25 gram smör. 1shiitakesvamp150 g shiitakesvamp 1 msk rapsolja 2 tsk salt peppar
Vinnarna i Pizza Hut-tävlingen

Vinnarna i Pizza Hut-tävlingen

Det var verkligen inte lätt att enas om vinnarna i den här tävlingen. Så många goda förslag som tävlade med kombinationer vi aldrig ens tänkt på
Snabbpicklad lök och vinbär

Snabbpicklad lök och vinbär

Den är en viktig del av renfilén till festliga tillfällen som du sett här på Katinkas Kitchen tidigare och som var vår nyårsmiddag
Intervju med Johan Nicklasson

Intervju med Johan Nicklasson

Grillade renfilé, reversed sear, som serverades med bla hällstekt rösti, frästa kantareller och en reduktion av Amaronevin med blåbär och lingon
Renfilé a la Kollen

Renfilé a la Kollen

Lägg enbären, ½ tsk svartpeppar och lite salt i morteln ochkrossa enbären samman med svartpepparn och saltet