Detta går ilinje med minmatfilosofi och jag kommer under tiden att förhoppningsvis få god erfarenhet av matlagningtill många, ekonomi/inköp, planering och hygien
Detta går ilinje med minmatfilosofi och jag kommer under tiden att förhoppningsvis få god erfarenhet av matlagningtill många, ekonomi/inköp, planering och hygien
Blanda en dryg deciliter vegansk majonnäs (exempelvis Coop Xtras lättmajonnäs eller RenéVoltaires) med ett kuvert saffran, och dippa den friterade tofun i
Mjöla en ren bordsyta och placera degen på mjölet. Själv julbakade jag tillsammans med ett par kompisari helgen och detta resulterade i både lussebullar och saffransmunkar
För mig själv då alltså, haha alla andra måste undrat vad tusan jag höll på med men nu när jag är bra i knät känner jag rent spontant att jag är färdig med rehabträning
Ren och skär njutning. ren handduk. En tallrik yoghurt - vanlig eller kokosyoghurt - några matskedar av myslin och kanske lite extra färsk frukt eller bär
Häll allt genom en sil och gör rent kastrullen. Blanda isaffraneti vattnet och låt det dra en stund. Häll en skvätt matoljai botten på kastrullen så det täcker och häll i en halv deciliter vatten